ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentBästa hemelektronikaffärer & VR-glasögon
VR-glasögon - Massor med VR-glasögonA--0A-NS - EX - M2-0

Bästa om VR-Glasögon

Bäst om VR-glasögon

Det finns många datorbutiker som erbjuder riktigt bra VR-glasögon men vilka är de bästa VR-heaseten och vad ska man använda virtual reality till? Förutom att spela spel och titta på film som är fantastiska upplevelser kommer det komma massor med andra VR-upplevelser.

Bästa VR-glasögon och VR-tillämpningar

Har man aldrig tidigare provat VR-glasögon eller testat en VR-tillämpning kan det vara svårt att veta vad som är bra VR och mindre bra.

När du ska köpa dina första VR-glasögon finns det mycket att fundera på. Några viktiga saker som du måste ta ställning till är.

  • På vilket sätt har du tänkt att använda virtual reality.
  • Är det fler är du som kommer använda samma par VR-glasögon.
  • Läs på om de olika VR-glasögonen först innan du bestämmer dig.
  • Hör efter med vänner som tidigare skaffat och använt VR-glasögon.
  • Prova flera olika VR-glasögon för att se vilka som blir bäst och att du inte blir alltför åksjuk i början (man vänjer sig dock en del efter några timmar).
  • Bestäm hur mycket pengar du vill lägga på VR-glasögon. Om du inte vet ifall VR är något för dig kan det vara bra att köpa Google Cardboard som kan kosta mindre än 50 kr.
Prioritet VR-glasögon Kommentar

1

Bästa för VR-glasögonen - Playstation VR Sony släppte sina första VR-glasögon i oktober 2016 och de blev en direkt succé för alla Playstation-spelare.

2

Bäst på VR-hemelektronikbutiken - HTC Vive VR HTC and Valve Corporation släppte första varianten av HTC Vive april 2016.

3

Google Cardboard Har sin grund i 3D-glasögonen View-Master från 1939 och är superbilliga.

4

Oculus Rift Oculus är de mest kända och bland de bästa VR-glasögonen och köptes upp av Facebook 2014.

5

Gear VR som först lanserades november 2015 använder sig av en Galaxy smartphone.
H-NS - EX - M2-1

Andra bra VR-glasögon och hemelektronikbutiker

Utvecklingen av VR-glasögon har bara börjat men går snabbt och det finns många andra VR-hållare där man använder en smartphone som bas. När du köper ett bar VR-glasögon eller 3D-kamera är det bra om du gör detta i en svensk butik eftersom det skapar arbetstillfällen i Sverige vilket också är bra för din och Sveriges ekonomi.Mer fakta om VR-glasögon

Här kan du hitta mycket mer intressant fakta om VR-glasögon men också en del roligt och lustigt om VR-headset, 3D-glasögon och 3D-kameror.

I-NS - EX - M2-2
I-NS - EX - M2-3


Meny - VR-glasögon
Till förstasidan på www.vr-glasogon.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OculusHTC-VivePlayStation VRGoogle