VR-glasögon - Massor med VR-glasögon

VR-glasögon i Slite

VR-glasögon i Slite När det inte finns så många datorbutiker som erbjuder VR-glasögon (endast 1) i Slite kan det vara klokt att kontakta någon mer hemelektronikbutik säljer ett par VR-glasögon från någon annan ort i Gotlands län som ligger nära Slite. Tänk också på att priset på ett par VR-glasögon på mindre orter ibland är lite lägre så välj gärna någon ort som bara har någon eller några som erbjuder VR-glasögon.

Extra kul blir det om man dessutom har en 3D-kamera som gör att man kan spela in egna 3D-miljöer som man kan se i sina VR-glasögon. Det finns många hemelektronikaffärer i närheten av Slite som håller på med 3d-glasögon eller VR-glasögon och några av dessa företag har webbsidor om sina VR-glasögon och om du besöker dem kan du också testa glasögonen.


På denna sida om VR-glasögon kommer hemelektronikaffärer i Slite kunna få visa upp sig. Endast de som har ett brett utbud av VR-glasögon och 3D-kameror kommer ges möjligheten att annonsera här.



Mer fakta om VR-glasögon

Här kan du hitta mycket mer intressant fakta om VR-glasögon men också en del roligt och lustigt om VR-headset, 3D-glasögon och 3D-kameror.


Meny - VR-glasögon
Till förstasidan på www.vr-glasogon.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OculusHTC-VivePlayStation VRGoogle